fbpx

Twitter CEO Jack Dorsey “Bitcoin er fremtiden”

Medstifter og CEO for Twitter Jack Dorsey har igen erklæret i medier, at han mener, at Bitcoin (BTC) vil være fremtidens betalingsmiddel på internettet. Dorsey kom med de kommentarer under et interview med amerikansk komiker og podcast vært Joe Rogan d. 2. februar 2019.

Det er måske for nogen en ældre artikel, men ligeledes er den meget interessant og vigtig at have for øje. Det var under dette interview at Dorsey udtalte:

“[Bitcoin] is born in the internet, developed on the internet, and tested on the internet … Bitcoin is part of the internet.”

Det er ikke første og nok heller ikke sidste gang, at vi Twitter CEO Jack Dorsey vil komme med disse udtagelser. Denne gang kom udtagelserne på et tidspunkt, hvor værdien af Bitcoin ikke var særlig høj. Den anslåede værdi på det pågældende tidspunkt knap $3500. Idag handles Bitcoin for knap 3x den pris – nemlig ca. $10.150. Havde man dengang lyttet Dorsey og investeret i Bitcoin kunne man som invester have tjent næsten 300% på sin investering.

Twitter-administrerende direktør har tilbage i 2018 sagt at han ser Bitcoin som et af de valg til fremtidens valuta på internettet.

Bitcoin er bygget på blockchain teknologi – noget bankerne elsker og samtidig frygter

Ifølge Dorsey “elsker flere banker blockchain og hele den teknologi på baggrund af nye potentielle forretningsområder, samt den effektivitet det kan skabe for dem. Han nævner i samme vending også, at denne teknologi truer andre dele af deres forretningsområder og tjenester der ligger bag banker og finansielle instituter, men ikke mindst at det truer regeringer også….”

Dorsey har tidligere udtalt, at i fremtiden vil alt data blive gemt på internettet, og vil være online permanent.
Netop det kan blockchain hjælpe med at aktivere “I fremtiden vil blockchain være behjælpelig, og vi skal være opmærksomme på det.”

Afslutningsvis kom Dorsey med et interessant synspunkt, som både styrker Bitcoin og blockchain teknologien.

“Vores verden er overgået til et sted, hvor der skabes noget for evigt – specielt på internettet. Det er der ikke nogen som kan have en centraliseret kontrol over. Dem der ser at disse modeller bliver decentraliseret, og alle de udfordringer og hindringer som eksisterer idag, ikke er så vigtige mere…”

Kort fortalt så betyder det sidste afsnit, at ved hjælp af internettet og des muligheder – heriblandt blockchain – at regeringer eller indflydelsesrige personer vil have noget sværere ved at kontrollere udviklingen. Det styres af masserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *